YİH'te tıbbi toplantı

YİH

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği konferans salonunda Üroloji Masası Başlığında İyi Huylu Prostat Büyümesi Hastalıklarında Yeni Tedavi Seçenekleri ve İlaçla Tedavi Yaklaşımları” konulu bir toplantı düzenlendi.

ÖNEMLİ BİR TOPLANTI

Toplantı Genel Sekreterliğe bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi üroloji bölüm doktorları ve Ankara Numune Hastanesi üroloji bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Alptuğ Tuncel ve Doç. Dr. Yılmaz Aslan’ın ortak katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Sekreterliğe bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi üroloji bölümü doktorlarından Dr. İlker Akar, Dr. Serhan Alpcan, Dr. Eren İlhan, Dr. Emrah Topbaş, Dr. Ahmet Bayraktar, Dr. Fatih Bal katılırken Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi üroloji anabilim dalından Yrd. Doç. Dr. Devrim Tuğlu ve Yrd. Doç. Dr. Ercan Yuvanç ayrıca araştırma görevlileri Dr. Mustafa Koray Kırdağ, Dr. Serhan Gür katıldı.

TIBBİ AÇIDAN FAYDALI

Tıbbi açıdan oldukça faydalı geçen toplantıda, BPH (Bening Prostat Hernisi) tedavisinde yürütülen ve sonuçlanan çalışmalar hakkında bilgi veren konuklar toplantı sonrası yaptıkları açıklamalarda; Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı’ya kendilerine konferans ve toplantı salonunu tahsis etmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını, bu tarz toplantıların bu şekilde mekânlar tahsis edildiği sürece daha sık düzenleneceğini ve karşılıklı olarak bilgi ve veri paylaşımlarıyla farklı çalışmaların yapılacağını belirttiler.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!